Verdens-klasserock med solenergi

Den første grønne musik cd i verden skabt kun ved hjælp af solenergi er blevet indspillet på Margård Slot ved Søndersø på Fyn.  Torsdag den 12. juli blev indspilningen afsluttet med en  koncert med ADRIAN & Simply Green. Verdens første  koncert, hvor strømmen udelukkende var fra solceller.


ADRIAN & Simply Green - koncert Margård Slot 12.7.2012 - Foto. Markvard Foto-1000 pixel.jpg
ADRIAN & Simply Green spillede ved indgangen til Margård Slot. Det gav nogle meget spændende rammer for koncerten. Foto: Markvard Foto.

Koncerten med ADRIAN & Simple Green var verdenspremieren for den første koncert indspillet på grøn energi. Adrian & Simply Green består af den dansk boende irske sanger Adrian Sullivan, Patrick Murdoch, Geoff Holroyde, Vezio Bacci samt Kenji Suzuki og Dave Clayton, der tidligere har spillet med Simply Red. Musikalbummet, der blev indspillet på Margård Slot, er klar i slutningen af august og er produceret af den internationale kendte producer  Andy Wright og dennes højre hånd og coproducer Gavin Goldberg.

Lions Club i Søndersø hjalp i ugen op til koncerten med forplejningen af musikerne og producerne. Der blev serveret traditionel dansk smørrebrød til frokosten og om aftenen spredte løverne fra Søndersø begejstring ved at servere bl.a. dansk hakkebøf med bløde løg, flæskesteg med sprød svær  og karbonader med stuvede ærter og gulerødder.

- Vi ville give de engelske musikere en kulinarisk oplevelse, samtidig med at de ikke blot fik solenergi til instrumenterne og lydudstyret, men også  god dansk energi gennem de daglige måltider, fortæller Erling Jensen fra LC Søndersø. Producerne og musikerne, der kommer fra England, var meget begejstrede for den danske mad. Til frokosten blev der serveret både dansk smørrebrød og sandwiches, hvor det danske rugbrød var meget populært. Musikerne, der i det daglige var vant til fast food,  gav udtryk ud for, at de oplevede større energi med den gode danske mad.

Ved koncerten den 12. juli havde LC Søndersø ansvaret for salget af grillpølser, øl og vand. Det gav et tilskud til Lions på 2.000 kroner.

Manager og Bolig-& EnergiRådgiver Morten Grønfeldt er meget taknemmelig og glad over hjælpen fra Lions.

- Jeg har været medlem af LC Søndersø i et godt et år, og det store kammeratskab og opbakning varmer meget. At nogen har overskud til at bruge noget af deres sommerferie på at hjælpe os med projektet er meget glædeligt. Overskuddet ved salget ved koncerten bliver derfor også doneret til Lions, lyder det fra Morten Grønfeldt, som også giver en meget, meget stor tak til Per Bo Hansen og Dorthe Møller, som i en uge stillede Margård Slot til rådighed for musikindspilningen.

Noget af overskuddet ved det kommende grønne musik cd vil blandt andet gå til et hospital i Masanga, Sierra Leone. Jeg vil være med til at gøre en forskel, men samtidig lave fed musik, folk kan synge med på. Derfor skal jeg ikke have en stor aflønning for det jeg, laver, lyder det fra Adrian Sullivan, sangeren og en af idemagerne til ADRIAN & Simply Green.

Sponsorer

Indspilningen af det nye internationale musikalbum er støttet af MyC4, Grøn Sol, Vega Solar Panels, Hundtofte Autoophug, Albani, STARK, Danske Bank, Grønfeldt Bolig og Blæsbjerghus.

ADRIAN & Simply Green koncert Margård Slot 12.7.2012. Foto. Stefanie-1000 pixel.jpg
Trods det ustadige vejr kom der godt 300 til koncerten, som oplevede et veloplagt band. Foto: Stefanie Abrahm.

Kornelius Marketing