Rotary har fået morgenklub

Som den eneste Rotaryklub i Odense foregår de ugentlige møder nu om morgenen. Vi har lavet ændringen, da der andre steder i Danmark er gode erfaringer med morgenmøder, som opleves som en god start på dagen og er et godt alternativ til de øvrige syv Rotaryklubber i Odense, der enten er frokost eller aftenklubber, fortæller præsident Hans Skjerning. Skiftet til morgenmøder har desuden medført, at Odense Østre Rotaryklub har skiftet navn til Odense City Rotary Klub og fra august har mødested i Odd Fellowlogen på Nonnebanken, fortæller Hans Skjerning videre, der er i gang med sit første år som præsident i Rotary og som sit mål har fornyelse og forandring.

 

For at Rotary kan udvikle sig, er der brug for nye inspirationer og nye krav, og det kan morgenmøderne være med til at bidrage til. Målet er, at vi med små positive skridt får en udvikling, der kan motivere yngre forretningsfolk til at blive en del af Rotary-fællesskabet, lyder det fra præsident Hans Skjerning. 

 

Møderne i Odense Rotary Klub foregår hver torsdag fra kl. 8.00 – 9.30 i Odd Fellow logen på Nonnebakken. Efter en velsmagende morgenbuffet skiftes medlemmerne til at bidrage med et tre minutters indlæg, hvor der med små anekdoter og blik for udviklingen i samfundet sættes ting i perspektiv. Herefter er der dagens større indlæg. Bl.a. har Odense City Rotary Klub haft fornøjelsen at høre om Odense Kommunes medvirken i vedensudstillingen i Shanghai i Kina.                                      

                                                                     

Et møde i Rotary er en berigende oplevelse, men også stedet, hvor forretningsfolk i fællesskab kan hjælpe med ved forskellige humanitære formål.

 

Ved hvert Rotarymøde er der et indlæg. Den 17. februar 2011 var det økolandmanden Arne Jørgensen fra Verningelund, der medrivende fortalte om økologisk landbrug.

Kornelius Marketing